Dansschool Black&Brownie

De dansschool in Delft, Gorinchem en Sleeuwijk voor alle staande Hip Hop stijlen: Hip Hop (Freestyle), House Dance, Popping en Locking.

Maar je kan ook lekker een klassiek ballet, Jazz en modern bij ons dansen van jong tot oud. Benieuwd hoe dit eraan toe gaat? Kom kijken of doe lekker een proefles mee.

Docenten

Bury

Bury Stil

|Hip Hop/Allstyles|

Wil je je echt alle ins and outs van Hip Hop weten zoals, technieken, freestyle, choreografie, maar ook cultuur? Join mij dan gezellig in de les. Nadat de basis er goed in zit merk je vanzelf dat je steeds meer in de wereld van Hip Hop wil treden en ga je Hip Hop steeds meer eigen maken. Leren van elkaar en met elkaar is waar het allemaal om draait met een flinke dosis lol.

Benieuwd!!!! Dan zie ik je elke woensdag en donderdag op de dansvloer #letsGo
IMG_4863 (2)

Lotte de Mik

|Mixed Styles| |

Ik ben Lotte de Mik, 21 jaar en vanaf mijn 6e begonnen met dansen in Sleeuwijk. Ik geef nu een aantal jaar les aan jonge kinderen en op scholen. In de lessen leren de kids nieuwe bewegingen op leuke liedjes, kunnen ze hun energie en creativiteit kwijt en wordt er ruimte gecreƫerd om nieuwe vriendjes te maken. Plezier staat in de lessen centraal, terwijl er wordt gewerkt aan leuke dansen die ze later aan een groot publiek mogen showen!
 
Nancy

Nancy Loer

|Hip Hop|

Mijn naam is Nancy Loer. Ik ben 24 jaar en dans al sinds mijn 15e. Mijn eerste dansjaren heb ik gedanst in een wedstrijd en demo team waarmee we een aantal wedstrijden mee hebben gewonnen. Daarna begon ik te dansen in verschillende groepen en voorstellingen wat ik nu nog steeds doe, daarnaast geef ik al 6 jaar lang bijna iedere dag les in hiphop! Inmiddels ben ik gevormd tot allround danser en train ik nog steeds diverse stijlen om mezelf te blijven ontwikkelen. Deze voeg ik ook toe in mijn lessen! Dansen is mijn passie en ik geef graag les want er is niks leukers dan een ander te laten

glimlachen en zich helpen te ontwikkelen !
josephine

Josephine Verhulsdonk

|Ballet|

Josephine is afgestudeerd aan Amsterdamse Hogeschool voor kunsten als docent dans. Josefine heeft al 6 jaar haar eigen balletschool in Lopik. Zij zal klassiek ballet en modern ballet lessen verzorgen op donderdag in Gorinchem.