Dans Basisonderwijs

Zoekt u nog een positieve en leuke schoolbrede activiteit voor uw School, dan is het project ‘We are Cool’ van Black&Brownie entertainment precies wat u zoekt! Back&Brownie entertainment is onderdeel van dansschool Black&Brownie. Dit is een dansschool uit Delft die door heel Europa danslessen, workshops en voorstellingen verzorgd.

Op lagere, middelbare, hogescholen van jong tot oud. Al 10 Jaar lang geeft Black&Brownie coole workshops en spectaculaire shows op Scholen en instellingen.Deze lessen en workshops worden in Streetdance, Breakdance of een mix van deze stijlen gegeven. Perfect voor een introductie, kickoff/projectweek, of in de eerste weken van het schooljaar waar kennismaking centraal staat. Maar ook brengen wij positieve enrgie in het laatste staartje van het schooljaar! De projecten zijn geschikt voor elke leeftijdsgroep en leeftijdssamenstelling. Wij zijn zeer flexibel en kunnen zowel kleine als grote scholen bedienen. Bij de gezamenlijke warming up van ‘Im Cool’ krijgen deelnemers de keuze uit drie verschillende dansstijlen: breakdance, streetdance of de mix. Hierdoor is de motivatie hoog en dat is te zien aan het eindresultaat.

Flexibel project gedurende 1,5/2,5 uur voor twee tot een oneindig aantal groepen. Afhankelijk van de beschikbare ruimtes. Tijdsindicatie, dit is voledig aan te passen naar uw eigen rooster/schema.

Voorbeeldschema:

09.30-10.00 gezamenlijke warming-up, leerlingen kiezen hun eigen workshop; hoge motivatie!
10.00-10.45 dansronde 1
10.45-11.00 kleine pauze
11.00-11.45 dansronde 2
11.45-12.00 gezamenlijke showtime

De docenten hebben ervaring met zowel grote als kleinere groepen en zorgen voor een leuke en leerzame ervaring voor alle leeftijden.

Het enige wat u hoeft te regelen is een klaslokaal, aula, gymzaal of andere geschikte ruimte.

Wij zijn O.a. aangesloten bij: CJP/Cultuurkaart

Bent u enthousiast over onze activiteiten en wilt u er meer over weten? Neemt u dan gerust contact met ons op via het contactformulier, de e-mail of telefoon, kijk gerust ook even verder op onze website.