Buitenschoolse Opvang

U ziet het waarschijnlijk ook binnen uw organisatie veel gebeuren; zodra kinderen 9 jaar zijn geworden mogen ze vaak na schooltijd alleen thuisblijven. We spreken hier ook wel over sleutelkinderen. De reden voor ouders om zo vroeg te stoppen met de opvang ligt enerzijds op het financiële vlak, zeker door de politieke veranderingen van de laatste jaren, maar anderzijds blijken tieners zich ook niet altijd goed te kunnen vermaken met het huidige activiteiten aanbod op de NSO. Met dit laatste kunnen wij u helpen.

Veel organisaties vinden het moeilijk om aan de wensen van de tieners te voldoen. Tieners weten vaak niet goed wat ze willen en vinden veel activiteiten niet leuk. Dit komt vaak omdat het aanbod niet aansluit op hun interesses en ze dan het gevoel hebben dat het wordt ‘opgedrongen’. Shout Entertainment is van mening dat je tieners juist kunt enthousiasmeren en inspireren als ze een keuze hebben. Door ze te laten kiezen uit een gevarieerd pakket aan activiteiten die in hun belevingswereld past, geeft u de kinderen het gevoel dat ze zelf kunnen bepalen wat ze doen.

Black&Brownie entertainment werkt samen met de dansers van de dansschool Black and Brownie, die op dit moment hip-hop, break-dance en streetdance lessen aanbieden in Den hoorn, Gorinchem, Sleeuwijk en Estland.

Ons aanbod bevat veel activiteiten op het gebied van zang, dans of muziek en wordt volledig afgestemd op de behoefte van de kinderen. U zult zien dat u daarmee niet alleen de kinderen tevreden stelt, maar u biedt ook veel voordelen voor de ouders. Want wat is nou fijner voor ouders dat hun kind kan doen wat hij of zij het liefste doet, zonder dat zij daarvoor eerder van hun werk weg moeten of op een andere manier opvang daarvoor moeten regelen? Onze activiteiten zijn namelijk in NSO-tijd. U kunt als organisatie zelf bepalen of de aangeboden lessen bekostigd worden door de organisatie of (deels) door de ouders.

Om u te laten zien wat we bedoelen hebben wij een kennismakingspakket samengesteld van een aantal creatieve workshops. Met deze kennismakingsworkshops inventariseren we de interesses van de kinderen. Zij krijgen na iedere workshop een formulier waarop ze hun beoordeling en menig per activiteit kunnen zetten. Aan de hand van deze behoeftes maken we voor u organisatie een aanbod dat helemaal is samengesteld door de kinderen zelf.

Kennismakings pakket:

Leeftijd 8-13 jaar

1x 60min Inspiratie voorstelling/workshop Wat is Hip Hop nou precies? Waar komen al die coole bewegingen die wij in “So You Think You Can Dance” zien nou vandaan? Waar komen de rap en de graffiti’s vandaan? In deze inspirerende workshop wordt dit op een interactieve wijze aan de kinderen verteld en geshowd!

1x 60 min Hip Hop/Streetdance
New Style is een vorm van hiphop, waarin verschillende stijlen/bewegingen, zoals popping, en house worden gemengd. Eigentijdse bewegingen worden verweven in een vette stijl met een eigenwijze danstaal. Je danst op beat maar ook op lyrics (teksten). New Style is de hype bij artiesten als Justin Timberlake, Missy Elliot en andere grote sterren

1x 60 min Break-dance
Ben je B-boy of B-girl? In deze les is skillz, dedication & respect the keywords. Om te breaken heb je flexibiliteit, spierkracht en uithoudingsvermogen nodig. Dat leer je in deze les. Hier krijg je een voorproefje van de power moves met tricks, threadz, tops & footwork!

1x 60 min Rap/ Beatbox
Altijd al willen weten hoe je een heel nummer met alleen je stem kan nadoen of hoe je een super stoere, mooie of coole tekst moet schrijven? Geef je dan op voor de workshop Beatbox&Rap en leer samen met een echte Nederlandse artiest toffe beats maken in een microfoon en je eigen teksten rappen.

1 x 60 min The Mix ( hip hop en breakdance)
The Mix is een dansles waarin de nieuwste hip hop en breakdance moves worden gecombineerd! Je leert technieken als popping, locking, backspins, freezes en natuurlijk de moves uit de MTV-clips. Na een pittige warming-up volgen coole dans-combinaties.

Kosten Pakket: 450,- euro

U kunt zelf aangeven op welke dagen en locatie u de workshops wilt hebben! Na deze kennismaking met Black&Brownie entertainment, zullen we de beoordeling van de kinderen met u doornemen en vanuit daar kijken wat de mogelijkheden zijn.

Tip:
U kunt deze workshops ook als PR stunt gebruiken en de kinderen een vriendje of vriendinnetje mee laten nemen. Let hiermee wel op de grote van de ruimte!